Overslaan naar content

Payroll en Comp& Ben Specialist

Hybride
  • Ternat, België

Functieomschrijving

Als Payroll en Comp&Ben Specialist ben je verantwoordelijk voor de tijdige en correcte loonverwerking van de medewerkers van de Pietercil vestigingen in de Benelux en Frankrijk, in samenwerking met externe salarisbedrijven.

Je zorgt ervoor dat alle HR administratie, gaande van in en uit diensten, mutaties, promoties, afwezigheden en onkosten soepel verwerkt worden. Tevens sta je in voor een correct beheer van de extralegale voordelen zoals de groepsverzekeringen, hospitalisatieverzekeringen, bedrijfswagens en cafetariaplannen.

Je bent eigenaar van de HR master data en levert rapporteringen aan voor het management, de finance afdeling en het HR team. Tevens ondersteun je de opmaak en controle van de personeelsbudgetten voor de verschillende vestigingen.

Je bent het aanspreekpunt voor een 200-tal collega’s betreffende hun verloning, verlof, tijdskrediet, pensionering en allerhande HR documenten.

Je speelt een actieve rol in verschillende HR-projecten, met het oog op continue verbetering van de interne werking waarbij digitalisering een speerpunt is.

Je houdt de sociale wetgeving in de diverse landen nauwlettend in de gaten om ervoor te zorgen dat wijzigingen correct worden geïmplementeerd.

Je werkt in het HR team in onze vestiging te Ternat en rapporteert aan de Group HR Officer.

Info aantal werknemers (statuut bedienden) per vestiging: Ternat (140), Nederland (40), Frankrijk (7), Luxemburg (8).

Vereisten

PROFIEL

  • Je beschikt over min. 5 jaar relevante werkervaring, als payroll officer en wil verder groeien in het comp&ben domein.
  • Je hebt een goede kennis van de sociale wetgeving en loonfiscaliteit in België (en bij voorkeur ook NL, FR en/of LUX) en weet hoe je wijzigingen op de voet kan opvolgen.
  • Kennis eBlox (SD Worx) en PC 200 is een sterk pluspunt. Excel kent geen geheimen voor jou.
  • Je werkt nauwkeurig, je bent analytisch ingesteld, je bent digitaal goed georganiseerd.
  • Uiterste discretie in een HR omgeving is vanzelfsprekend voor jou.
  • Je kan zelfstandig werken en combineert dit met een gezonde teamspirit.
  • Je spreekt en schrijft vlot NL en je kan overweg in het Frans en Engels.

AANBOD :

Je komt terecht in een HR team in volle evolutie waarbij je mee kan bouwen aan de verdere professionalisering van het HR gebeuren, zowel inhoudelijk als procesmatig.

Je kan rekenen op een correct salarispakket en extralegale voordelen.

Hybride
  • Ternat, België

of